09 September Whistler

A lazy day in Whistler, British Columbia

Na vanmorgen even met Pey en Herkenbosch te hebben geskypt, smeren we ons een boterham en maken ons klaar voor een dagje Whistler. We besluiten om een Mystery toer door Whistler te doen, een multi geocache die ons alle leuke plekjes in Whistler laat zien.
Het is ontzettend warm en we doen er ongeveer twee uur over. Uiteindelijk kunnen we de eind cache gaan zoeken. Maar deze blijft helaas verborgen voor ons. Gelukkig hebben we onderweg wel een paar traditional caches gevonden.We besluiten om via het Olympic park richting de kabelbanen te gaan. Hier is het een drukte van jewelste. Er zijn heel veel mountainbikers die met een kabelbaan naar bovengaan en dan de berg komen afracen. Super om te zien.

Voor de rest bekijken we wat winkeltjes. Lunchen met een cocktailtje en gaan daarna even terug naar het hotel om bij te komen van de warmte en om te relaxen. Rond 18:00uur lopen we terug en gaan lekker een hapje eten.
Deze dag in Whistler hadden we even nodig op bij te tanken, maar ook hier weer ontzettend genoten.
Morgen op weg richting The Sunshine Coast via de Sea-to-Sky highway. Dat we zon krijgen dat weten we nu al zeker. De vooruitzichten zijn immers goed. Verder moeten we morgen met 2 ferry's om in Powell River te komen alwaar we ook 2 nachten verblijven.

Misschien tot morgen.
Groetjes,
Harold en Bianca.