17 September Seattle

Ons Laatste dagje Amerika.

Vannacht hebben we beide heerlijk geslapen. Rond 8:45uur vertrekken we voor ons laatste ontbijtje in Amerika natuurlijk bij Denny's. We komen in de file terecht en dat met maar 5 rijbanen. Dus komen we maar wat later aan bij Denny's. Daar vertrekken we rond 10:00uur richting de Premium Outlets. De tom tom doet zijn werk weer goed en brengt ons er keurig naar toe.

Dan begint het slenteren winkel in en winkel uit. We kopen enkele dingen voor iedereen thuis en voor ons zelf natuurlijk. We eten een klein hapje in de foodcourt en weer verder winkel in, winkel uit.
Rond 15:00uur houden we het voor gezien en rijden nog ff naar een outdoor winkel. Wat een mega winkel, hier hebben ze alles voor wandelen, kamperen, vissen en jagen. En ja natuurlijk ook geweren en pistolen.

Rond 16:00uur beginnen we aan de tocht terug naar het hotel. Wel stoppen we in Tukwila nog even bij een shopping mall. We hadden gelezen dat er hier een Outback steakhouse lag en daar hadden we wel zin in. In de hele shopping mall geen Outback, bleek deze gewoon een eindje verder langs de weg te liggen. Nou ja, weer de auto in en 900 meter verder maar weer auto uit. Echt Amerikaans. Hier hebben we heerlijk gegeten, ons laatste avondmaal in Amerika.

Wat hebben we genoten van onze trip.
De mensen, het land maar vooral van de natuur!
Het bezoek bij Hella en Geert wat op ons grote indruk heeft gemaakt en we gaan zeker contact houden.
Canada hoort net als Amerika bij ons favoriete vakantieland en heeft ook ons hart gestolen.

Bye Bye America and Canada.

We're gonna miss ya!!!