19 September Schiphol - St.Odiliënberg

Rond 7 uur lokale tijd en ongeveer een uur voordat we landen zijn we allebei weer wakker. Maar goed ook want even later gaan de lampen in de cabine aan. De allervriendelijkste stewardess aan boord (NOT) serveert deze ochtend warme kaneelbroodjes als ontbijt en haar collega's volgen met iets te drinken.
Harold doet het raamscherm omhoog en ziet dat het half bewolkt is terwijl we de Nederlandse kust naderen. Even later kunnen we duidelijk IJmuiden zien. Dit keer vanuit de lucht en niet vanaf het water zoals vorig jaar.Even na achten landen we op Schiphol op de polderbaan. Hierna volgt nog zeker een half uur taxiën voordat we aan de gate zijn. Tijdens het taxiën belt Bianca even met haar zus om te zeggen dat we geland zijn. Eenmaal bij de gate zijn er altijd weer mensen die niet kunnen wachten om uit het vliegtuig te komen. Een oudere man voor ons wordt bijna ondersteboven gelopen. Te triest voor woorden. Welkom in Nederland!
Bij de douane is het zoals altijd druk gelukkig zien we dat de laatste rij redelijk kort is en zijn dus snel doorheen. Nu wachten op de koffers. Deze verschijnen lekker snel. Zo nu op naar de Shuttle bus die ons naar het hotel brengt waar we onze auto hebben staan. Eenmaal is de bus zien we dat het druk is op de weg en er staat file aan beide kanten.
Zodra we bij het hotel zijn laden we onze spullen in de auto en halen een nieuw uitrijdkaartje voor de slagboom. Eerst een kop koffie en dan begint de tocht naar het zuiden. Het is wel wennen dat je weer zo laag bij de grond zit! De drukte is ook al wat afgenomen en voor dat we het weten stoppen we bij "De Lucht" net voor 's Hertogenbosch. We hebben beide trek in een warme kom soep. Het laatste stukje van de reis verloopt ook zonder problemen en tegen 12:30uur zijn we weer thuis. Blij toe.
Als verassing staat er een mooie bos bloemen en een welkom thuis kaartje voor ons op de tafel.We had a awesome time but it's good to be home.

Groetjes,
Harold en Bianca