12 Mei San Diego - Indio

Ja hoor, alweer vroeg wakker uitslapen zit er nog niet in deze vakantie. Rond 07.00 uur ontbeten en daarna op weg gegaan naar Indio. In San Diego hebben we hier al een kamer laten reserveren. De weg naar Indio gaat door een prachtig woestijn gebied genaamd Colorado Desert, een deel van de Sonorawoestijn. We komen ook door het Anza-Borrego Desert State Park. Hier zien we mooie grote cactussen tussen al die ruige rotsen. Heel indrukwekkend allemaal.

Onderweg komen we ook nog langs Salton Sea. Een meer met brak water waarvan het oppervlak zich 71m beneden de zeespiegel bevindt. Tijdens onze stop is er geen mens te bekennen langs het water. Bij aankomst in Indio hebben we onze koffers op de kamer gezet en zijn direct doorgereden naar Palm Springs. Langs de weg van Indio naar Palm Springs staan overal palmbomen.

In Palm Springs hebben we, tijdens onze lunch (wat een hele maaltijd was), genoten van het uitzicht. Ondanks de vele leuke kleine winkeltjes was het echter veel te heet om er uren rond te lopen. Terug in Indio zijn we lekker gaan zwemmen. We hebben het hele zwembad voor ons alleen. 's Avonds nog naar een DVD gekeken op de kamer.