1 Juni Phoenix

Zo, onze laatste hele dag in The States.

Heerlijk geslapen vannacht. Om 7:15uur worden we wakker en springen gelijk onder de douche. Vandaag hebben we niet veel in de planning. Eigenlijk is er helemaal geen planning. Dus zal het wel voornamelijk relaxen worden. Rond 8:30uur rijden we naar Denny's voor ons laatste warm ontbijtje in Amerika. Het smaakt ons weer prima. We zullen ook wel weer blij zijn om thuis gewoon 2 bruine boterhammen met kaas te eten.
We besluiten nog een Walmart te bezoeken en kopen hier echt de laatste dingen voor onszelf en natuurlijk ook weer voor thuis. We rijden ook nog door naar de Scottdale Fashion Square, maar hier zijn we snel uit gekeken. Allemaal exclusief en peper duur. Dus niks voor ons. We komen op de terugweg nog langs Tempe's Marketplace en stoppen hier ook nog even. We wandelen door diverse winkels, maar nee ... niks meer. Het moet tenslotte allemaal in de rugzak en koffer passen, dat wordt duwen denk ik haha.
We scoren nog een burger bij Jack in the Box en halen alvast een lekker broodje bij Subway voor vanavond. We hebben geen zin om nog uitgebreid uit te gaan eten.
Als we terug zijn bij de Day's Inn gaan Harold en zijn vader alvast onze huurauto terug brengen naar het vliegveld. Dadelijk nog een tijdje zwemmen en zonnen in de pool. Maar vanavond gaat het gebeuren, de koffers moeten leeg en opnieuw worden gerangschikt. Dat zal een hele klus worden met al die kado's en kleren wat we hier buit hebben gemaakt.
Ook denk ik dat het vanavond niet laat wordt. Om 5:00uur rammelt de wekker en we willen nog wel ff douchen. We worden morgenvroeg om 6:00uur met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht, prima geregeld dus. Om 8:09uur vliegen we richting Washington DC en van daaruit vliegen we door naar Amsterdam. We hopen dat de vulkaan morgen geen enge dingen besluit te doen, maar dat zal wel goed komen toch!
Dit zal ons laatste berichtje zijn vanuit Amerika. De laatste dag zullen we thuis online zetten.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor het lezen van ons reisverslag en uiteraard voor de vele leuke reacties. Dit gaf ons telkens een beetje extra energie om iedere dag een verslag en foto's online te zetten. Het Alles-Amerika Forum heeft voor een groot deel meegewerkt aan onze uiteindelijke route en deze was GEWELDIG. Dus ook een woord van dank aan alle forum leden.
Onderling zijn we er nog niet overuit wat het mooiste was van deze reis. Dus we hebben nog genoeg stof om over te praten tijdens de vlucht.

We zijn ook wel weer blij om de 4 Strikjes te zien. En ook om onze nichtjes een keertje te verwennen. Wat zullen ze nieuwsgierig zijn!
Zo, nu gaan we lekker zwemmmen en nog genieten van onze laatste zeer zonnige dag in Phoenix.

Vele groetjes van Har, Margiet, Harold en Bianca

Veur thoes ... Toet Donderdig enne veer belle waal es veer gelandj zeen.