9 Mei St.Odiliënberg - Schiphol

Nadat we een hele ochtend hebben kunnen denken of we iets zijn vergeten vertrekken we rond het middag uur richting mijn ouders in Herkenbosch. Hier lunchen we nog samen voordat we om 13:30uur de bus richting Roermond pakken. Uiteraard is de trein net weg als we op het station komen, dan maar even wachten op de volgende trein.

De treinreis verloopt verder zonder problemen en met alleen een overstap op Utrecht CS komen we rond 16:30uur op Schiphol aan. Vanaf Schiphol Plaza is het maar 5 min. lopen naar het CitizenM Hotel waar we overnachten. Dit is een zeer modern hotel waarin je alles met een afstandsbediening kunt regelen op de kamer. Zoals de tv, de verwarming, de raam verduistering en het veel kleurige licht.

Na de kamer inspectie gaan we weer terug naar de luchthaven. We nemen een kijkje op het panoramaterras waarna we een lekker pilsje gaan drinken in een bar (Bianca uiteraard Cola-light). We besluiten ons bezoek aan de luchthaven met een "echte" vlaamse friet.

Nu zitten we lekker relaxed op de kamer om ons voor te bereiden op de vroege dag van morgen. De wekker rammelt al om 06:30uur omdat we om 08:00uur op Schiphol willen zijn.

Ons volgende verslag zal komen vanaf de andere kant van de plas.
See you in the States.
Harold en Bianca.