11 Mei Phoenix - Tucson

Goedemorgen allemaal, daar zijn we weer!

Om 6:00uur zijn we weer allemaal wakker. Maar die 5 uurtjes slaap van vannacht hebben wel goed gedaan. Nadat we een verkwikkende douche hebben gehad, denken we even terug aan de dag van gisteren. Al met al zijn we door die vulkaan maar 5 uur later op de plaats van bestemming gekomen. Valt dus eigenlijk best mee!
@ De bubs oet Postert: De vulkaan heeft dus niet te veel as in het eten gegooid.
Nadat we de koffers hebben gerangschikt gaan we op weg voor ons eerste Amerikaans ontbijt en die vinden we bij Denny's. Het heeft ons prima gesmaakt.Hierna op weg naar een Walmart voor een koelbox en de nodige proviand voor onderweg. De koelbox is snel gevonden. Ze zijn in de aanbieding voor $10,-. Nu opzoek naar drinken en eten voor onderweg. Ook deze worden snel gevonden.
Bij Subway kopen we vervolgens belegde broodjes voor bij de lunch.

Tegen het middaguur beginnen we aan onze tocht over de Apache trail (historic trail). Als eerste stoppen we bij Goldfield Ghosttown. Dit is een oud goudzoekers stadje geweest. We genieten van de oude gebouwenen het zonnige weer.

We vervolgen onze weg tussen de vele cactussen en het ruige landschap. Dat zorgt voor de nodige oe's en aa's.De volgende stop is Tortilla Flat. Hier hebben we in de salon met eigen ogen al die dollar biljetten kunnen zien. Wat zijn er dat veel.Voorbij Tortilla Flat gaat de Apache Trail over naar een onverharde weg. We blijven genieten van het ruige terrein en het mooie uitzicht. Bij Lake Apache overlook eten we de broodjes op.Aan het einde van de Apache Tail komen we bij Roosevelt Dam vanwaar we een prachtig uitzicht hebben op de Roosevelt Bridge.Daarna rijden we via Globe, Florence Jct naar Tucson waar we zullen overnachten.
De hele weg vandaag genieten we van de mooie en zeer afwisselende uitzichten.

Groetjes en tot morgen.
Harold en Bianca.