19 Mei Moab

Time flies when your having fun!!

We genieten ontzettend van onze condo in Moab.
Hier allereerst de beloofde foto's van de condo.
Kijk en geniet met ons mee.

Vanmorgen toch weer rond 6:30uur wakker terwijl we de wekker om 8:00uur hadden gezet. Maar dat maakt niks uit kunnen we even gezellig een videogesprek met de 4 Strikjes voeren. Was weer leuk om hun even te horen, de webcam deed het namelijk niet.
De eerste blik naar buiten doet ons weer beseffen dat we weer een hele mooie dag gaan krijgen. Alleen hebben we gisteren onderweg naar Moab een paar fikse buien over ons heen gehad maar eenmaal in Moab aangekomen scheen weer de zon. Wat willen we nog meer. Juist ja, nog meer zon. We hebben al geprobeerd om een beetje zon richting Nederland te blazen maar we weten niet of het langs de vulkaan is gekomen.
Om 9:30uur zitten we weer in de auto op weg naar Arches National Park. In 2004 hebben we dit park al eens bezocht en vonden dat toen een van de hoogtepunten van onze reis. Daarom hebben we deze reis besloten om hier nog een keer naar toe te gaan en om mijn ouders al dit moois te laten zien. We bezoeken eerst het visitorcentrum wat volgens ons nieuw is maar dat weten we niet zeker. Kan dat ons misschien iemand vertellen?
Vandaag hebben we besloten om op ons gemak alle viewpoints en enkele korte hikes te doen. Van al deze viewpoints viel The Windows Section behoorlijk in de smaak met de grote bogen van North en South Window en Double Arch. Dan voel je je pas echt klein bij al dit natuur geweld. Ook Devils Garden was indrukwekkend! Hier hebben we de trail naar Landscape Arch gelopen. De mannen lopen nog verder naar Navajo Arch en Partition Arch. De dames wachten een tijdje bij Landscape Arch en besluiten dan al terug te lopen naar het beginpunt van de trail waar ze nog volop van de zon genieten. Dit park is een van de hoogtepunten van onze reis tot nu toe. Je kunt er volgens ons weken in rond dwalen. Maar we hebben nog 4 dagen in Moab.

Op weg naar de condo hebben we bij de Citymarket een lekkere Rib-eye ingeslagen. We hebben immers een Bbq bij de condo. Die moeten we uiteraard proberen. Bij de condo aangekomen gaan we eerst lekker relaxen in de hottub, dit is goed voor onze spieren. We genieten ontzettend. Rond 19:00 wordt de Bbq aangemaakt en wordt er een salade klaar gemaakt. Een poging om een bakked potato in de oven te maken mislukt, maar de magnetron doet wonderen. De Rib-eye smaakt ontzettend lekker.
Als we dit verslag aan het typen zijn smullen we van een lekkere grote bak aardbeien. Morgen gaan we de hike doen naar Delicate Arch, ook zullen we wel nog enkele caches in de buurt van de condo doen.

Tot morgen maar weer,
Groetjes Harold en Bianca