28 Mei Flagstaff - Sedona

Hallo allemaal,

Lekker rustig aan wakker geworden en op ons gemak gaan ontbijten. We hoeven maar 40 mijl naar Sedona te rijden, dus alles kan in de relax stand. Rond 9:00uur vertrekken we met een stralend zonnetje.
Ons eerste stop is Oak Creek Vista, dit is niet echt de moeite waard. Dus hier zijn we snel uitgekeken. We beginnen rond 10:30uur aan West Fork Trail en moeten 8 keer de Oak Creek oversteken. Ook hier raken we niet echt van onder de indruk. Het enige indrukwekkende dat we vandaag hebben meegemaakt is, is dat we 2 slangen hebben gezien. Eentje, een dode, net voordat we de Oak Creek moeten oversteken. En een stuk verderop toen Bianca weer zonodig voorop moest lopen eentje die net het pad overstak. Deze had mooie kleuren (rood, geel en zwart). Dit blijkt een Arizona Mountain Kingsnake te zijn. Misschien dat we een beetje parken moe aan het worden zijn. Rond 12:30uur zijn we terug bij de auto en gaan lekker picknicken. Het smaakt ons allemaal prima.









Daarna rijden we op ons gemak naar Sedona waar we lekker rond struinen door dit leuke stadje. Harold koopt er natuurlijk weer een leuk t-shirt en er blijft Bianca weer wat aan de vingers plakken voor onze nichtjes als ze zelf met de caravan op vakantie gaan. We eten een lekker homemade ijsje en het smaakt heerlijk. Maar 2 bolletjes zijn misschien wat veel. Ppfff. Dan opzoek naar een cache en op naar het hotel. Onze kamer is nog niet klaar en de heren duiken alvast in de pool. Na een half uurtje wachten brengen ze ons de kaartjes van de hotelkamer en kunnen de dames eindelijk ook een duik nemen. Heerlijk zo'n dagje relaxen, lekker zwemmen en zonnen, dit is ook genieten. Rond 18:00uur douchen en dan lekker eten. We gaan aan de dame bij de receptie vragen waar we een lekkere steak kunnen eten. Zij vertelt ons dat we een stukje verderop een goed restaurant ligt. Dit heet Relics, we hebben hier een prima steak en heerlijke spareribs gegeten. We krijgen zelfs 5 dollar korting als we het kaartje laten zien wat we bij de receptie van Days Inn hebben gekregen. Terug op de kamer lekker relaxen, maar sowieso eerst dit verslag voor jullie typen.
Anders hebben jullie morgen niks te lezen. Morgen nog een dagje in Sedona!
Wat de planning is zien we morgen wel. Misschien wel weer in de relaxstand.

Tot Morgen,

Vele groetjes uit het mooie Sedona.