29 Mei Sedona

Goodmorning Sunshine,

Vanmorgen lekker alles rustig aan gedaan. Rond 9:00uur gaan kijken bij het ontbijt, het was er behoorlijk druk. Dus hebben we besloten om lekker ergens te gaan ontbijten. We vragen bij de receptie waar dat mogelijk is. Het blijkt dat je even verderop goed kunt ontbijten. Scrammeld eggs, hashbrowns en bacon of ham. Het smaakt toch wat beter dan alleen maar toast of een muffin.
Daarna beginnen we aan de Red Rock Loop, deze brengt ons bij diverse uitkijkpunten. Tijdens deze loop doen we ook nog enkele caches en dat brengt het aantal al op 93. We hebben er eigenlijk weinig moeite voor hoeven te doen. Maar het tikt wel lekker aan.

Vervolgens rijden we naar Sedona Airport. Deze is gelegen op een Mesa (soort tafelberg) en gaan daar kijken bij een viewpoint. Je hebt vanaf dit punt een prachtig uitzicht over de stad.Daarna rijden we door naar The Chapel Of The Holy Cross. Als we boven bij de kapel zijn gekomen hebben we pas echt een geweldig uitzicht op de omliggende rode bergen. Hier genieten we een tijdje van de zon en het uitzicht. Het weer is geweldig hier. Volop zon en geen wolkje te bekennen.

Daarna gaan we even shoppen bij het Oak Creek Factory Outlet. We gaan bij de Gap en Tommy Hillfinger winkel naar binnen en komen na een tijdje met volle draagtassen naar buiten. Er worden nog een paar schoenen gescoord en daarna gauw terug naar het hotel. Waar we lekker een tijdje zwemmwn en zonnen.Vandaag was dus weer alles in de relaxstand, heerlijk genieten dus. We zijn uit gaan eten bij een pizzaria. De salade en pizza smaken ook weer goed. Het einde van de reis komt in zicht, morgen op naar Prescott, dan nog 2 dagen Phoenix en dan weer naar huis. Maar daar denken we voorlopig nog niet aan. Eerst nog een paar dagen genieten.
Tot morgen dan maar weer.

Groetjes van ons allemaal.