30 Mei Sedona - Prescott

Goodmorning everyone,

Vanmorgen om 7:00uur allemaal wakker. Gisteren bij een pizzeria uit gaan eten, maar dat is ons niet helemaal goed bekomen. Bianca voelde zich al een paar dagen niet helemaal prima en nu dan de rest. Maar goed dat we niet zo'n lange rit voor de boeg hebben. Na een ontbijtje te hebben gehaald bij de Safeway vertrekken we richting Prescott.
Onze eerste stop voor vandaag is Montezuma's Castle National Monument. Hier hebben ze een van de best bewaarde cliffdwellings. Ook dit is weer mooi om te zien. Omdat het bloedheet is en de meeste zich niet lekker voelen zijn wel al gauw terug bij de auto. Dan maar gauw de airco aan. Ppff.

We nemen de scenic route richting Jerome en rijden de slingerweg helemaal naar boven. De uitzichten zijn uiteraard wederom prachtig.
Onze volgende stop is Watson lake, vlak voor Prescott. We betalen 2 Dollar en mogen doorrijden. Het is zondag en ook nog eens Memorial Weekend dus best wel druk met dagjesmensen. In dit park zie je prachtige Granite Dells die in de Watson lake liggen, echt super mooi. We lopen een kleine trail en belanden bij het water. Hier ook veel mensen die aan het kanoën zijn of gewoon van de zon aan het genieten zijn. Dit laatste doen wij ook.

Na een tijdje rijden we door naar Prescott en checken rond 14:15uur in bij Best Western Prescottonian. De rest stort op bed in slaap en Bianca vermaakt zich met de Laptop en de Nintendo.
Rond 15:30uur besluiten Harold en ik even het dorpje in te gaan. Er hangt een gezellige sfeer en er blijft Bianca uiteraard weer wat aan de vingers plakken. Harold oppert om toch ook nog even naar de Prescott Outletmall te rijden. Dit was Bianca helemaal ontschoten dat deze hier lag. We gaan als eerste bij een outdoor winkel naar binnen. Naast deze winkel ligt een Old Navy en Bianca gaat nu helemaal los. Haha. Leuke shirtjes voor weinig geld. Niet alleen voor haar hoor. Hihi. Dan nu maar gauw terug naar het hotel waar we lekker liggen te relaxen.
We hopen dat we ons gauw weer beter voelen. We hebben nog 2 dagen Phoenix voor de boeg, daar is het ook bloedheet. Dus we zien wel wat ons die dagen nog brengen.
Jullie horen snel van ons.

Groetjes Die 2 oet Berg.