31 Mei Prescott - Phoenix

Everbody's Happy!

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan na de onrustige dag van gisteren. We voelen ons allemaal weer prima. Zal het toch aan de sla en pizza hebben gelegen? Maar ja .. niet meer aan denken en gaan met die banaan. Lekker ontbijten in het hotel en on the road again.
We volgen de senic route richting Wickenburg (Hwy 89 South). Terwijl we genieten van het uitzicht pikken we onderweg verschillende caches op. Moeilijk is dit niet want hier liggen ze ongeveer om de 500 meter. Het is niet zo'n lange rit naar Phoenix en genieten van de mooie uitzichten met veel Saguaro cactussen onderweg. Deze zie je vooral van Wickenburg naar de I-17 (Hwy 60).
We rijden direct de Arizona Mills in Phoenix. Deze is enorm groot met winkels als Tommy Hillfinger, Gap, Levi's, Nike, Reebok, Old Navy en nog veel veel meer. We komen weer met verschillende draagtassen naar buiten en weer niet alleen voor ons zelf. Wie zijn die gelukkige toch allemaal? Hoop dat we dit allemaal weer mee krijgen naar Nederland.We rijden rond 15:00uur weg bij de Mall en checken we in bij de Day's Inn Tempe te Phoenix. Alles wordt uit de auto gehaald. We gooien de spullen in de kamer, lopen een paar stappen en liggen in het zwembad. Heerlijk afkoelen. Hier genieten we een paar uurtjes van het water, de zon, wat internetten en dit verslag typen.